Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Norrland Ica Kvantum Umea Sweden

Norrland: ICA Kvantum expanderar i Umeå, Sverige

Expansion ger fler arbetstillfällen och utökat utbud

ICA Kvantum planerar att utöka sin verksamhet i Umeå med ett nytt varuhus. Den nya butiken kommer att ligga i handelsområdet Västerslätt och beräknas öppna under 2025. Expansionen väntas skapa ett 100 nya arbetstillfällen och erbjuda ett utökat utbud av varor och tjänster till invånarna i Umeå.

Större yta och bredare sortiment

Den nya ICA Kvantum-butiken kommer att bli en betydligt större anläggning än den befintliga butiken i Umeå. Den nya butiken kommer att ha en yta på cirka 4 000 kvadratmeter, vilket är nästan dubbelt så stort som den nuvarande butiken. Med den ökade ytan kommer ICA Kvantum att kunna erbjuda ett bredare sortiment av varor, inklusive en utökad avdelning för färskvaror, en större delikatessdisk och en förbättrad vinavdelning.

Fördelar för kunder och anställda

Expansionen av ICA Kvantum i Umeå förväntas ge flera fördelar för både kunder och anställda. För kunderna kommer den nya butiken att erbjuda ett större utbud av varor och tjänster, samt en mer bekväm och modern shoppingupplevelse. För de anställda kommer expansionen att innebära nya karriärmöjligheter och en förbättrad arbetsmiljö.

Positivt för Umeås handelsområde

Den planerade expansionen av ICA Kvantum ses som ett positivt steg för Umeås handelsområde. Den nya butiken kommer att bidra till att stärka handelsområdet Västerslätt och locka fler kunder till området. Expansionen kommer också att skapa nya arbetstillfällen och bidra till den lokala ekonomin.


Comments